Marianne

Jeg hedder Marianne Meldgaard Sørensen, er 39år og ikke-ryger. Jeg er gift med Nicolai på 38år som er bager. Sammen har vi vores to dejlige børn, Marcus på 9 år og Victoria på 7 år. Børnene er adopteret fra Sydafrika. 

Jeg har også en rolig lille hund ( Beagle). Den er som hovedregel ikke sammen med børnene, men kan komme på klappe/ae-besøg, hvis børnene er trygge ved det.

Jeg er oprindeligt fra Silkeborg, hvor jeg i 1999 blev jeg uddannet bager. Jeg flyttede til Hjørring sammen med min mand, også i 1999. Her fik jeg arbejde som salgsassistet i mine svigerforældres bagerforretning på Frilandsvej. Der har jeg været fra 1999 og til sommeren 2015. 

Jeg har altid haft en drøm om at arbejde med børn. Nu hvor jeg selv er blevet mor til to børn, har drømmen udviklet sig stille henimod at blive privat dagplejer.

Jeg er positiv og livsglad, altid smilende og imødekommende. Håndarbejde er min store hobby, jeg hækler en del. Så Jeres børn får en bette hæklet ting, efter start. Smiler

Som familie bruger vi meget tid på nærværet. Det kan være havehygge, familiebesøg, en god film på sofaen i regnvejr. Marcus spiller fodbold. Victoria går til gymnastik. Nicolai er med til at træne vores søns hold. Nicolai spiller golf, og der nyder børnene og jeg at være med ham på golfbanen.