Velkommen til Mariannes private dagplejeCool.

Mangler du pasning til dit barn, og søger du en empatisk, ansvarlig, fleksibel og positiv dagplejemor, er jeg den rette. Dagplejen ligger i mit hjem på Capt.Rottbøllsvej 3 i Hjørring, det er på en stille vej nær sygehuset og A-Z.

De fysiske rammer er huset på 198 m2, og børnene må opholde sig i de 128 m2 stueetage. Der er to rum som er nyrenoverede og indrettet specielt til børnene: det ene er med garderobe og pusleplads, og det andet er legeværelset -fyldt med legetøj! Dog ender det tit med at vi tager legetøjet med ind i stuen og leger der Smiler stort

Jeg har en dejlig lukket have, hvor der bla. er en nyanlagt sandkasse og en sansegynge. Til de større børn er der en trampolin og legetårn med rutchebane.

Jeg kan tilbyde en rolig hverdag, med faste rutiner. Her er der masser af hygge og omsorg. Jeg går ind for, at børnene skal have en stille og rolig start på institutionslivet. I mine trygge rammer er der rig mulighed for at lære og udvikle færdigheder:

  • Vi kigger/læser bøger
  • Vi danser og synger til musik
  • Vi kommer ud hver dag, enten i haven eller på tur med vognen 
  • Vi mødes med andre dagplejere, så børnenes sociale færdigheder trænes 

Vores ture ud af huset er her i nærområdet: vi besøger NBV og hilser på dyrene, andefodring i Svanelunden, rundtur på biblioteket og hvad der ellers passer til vejret og børnenes behov.

Jeg vægter relationen til det enkelte barn højt, der skal være tid til at imødekomme børnenes individuelle behov. Således de hver især får alderssvarende udfordringer, og bliver mødt på deres niveau.

Jeg er godkendt af Hjørring Kommune til at kunne have 5 børn.

Jeg stræber mod at have 4 fuldtidsbørn, men den 5. plads kan blive benyttet, til overlapning på max 6 måneder. 

Min mand Nicolai, er godkendt til at afløse mig, ved f.eks. tandlæge,- og lægebesøg. 

Nicolai og jeg har begge førstehjælp 0-4 år 

Ring gerne for nærmere info vedr min dagpleje. I er også hjertelig velkommen til at komme på besøg . Så kan vi snakke om hvad jeg kan tilbyde, og hvilke behov Jeres barn harCool

Følg med i hvad der sker på Facebook: Mariannes Private DagplejeCool

Mine børn og jeg.

Min familie.

Sådan en mappe, med billede, tegninger o.s.v får dagplejebørnene, på deres sidste dagplejedag. 😍